Etappe 24 en 25 van Pieterpad

0
(0)

Afgelopen weekend hebben we weer twee etappes kunnen lopen van het Pieterpad. En wel de op één na laatste twee. Na een behoorlijke periode is het einde in zicht. Dit weekend liepen wij van Montfort naar Sittard en van daaruit naar Strabeek. Wij hebben twee nachten geboekt in het Bastion hotel in Geleen. ‘s Avonds zijn we daar aangekomen en de volgende ochtend met de auto naar de P+R op station Sittard. Met OV naar Montfort en teruggelopen naar Sittard. Auto naar hotel (12 minuten) en de volgende ochtend te voet vertrokken vanaf P+R Sittard en vanuit Strabeek met de trein via Maastricht weer terug.

Etappe 24 was zeker niet een van de mooiste, de route kende weinig variatie en een weinig bijzondere omgeving. De dag er na was beduidend beter en is gebleken juist een hele fraaie route te zijn. Veel variatie, meer hoogte verval, mooie uitzichten en iets voor de helft een aangename koffie locatie bij Kasteel Terborgh.

Voor de GPX’en zie hier en hier, of op de downloads pagina.

How would you rate this article?

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*