Krimml Wasserfalle

5
(1)

Een prachtige bezienswaardigheid in Oostenrijk is de Krimml Wasserfalle. Deze waterval is de hoogste van Europa en is ca. 380m hoog. Langs de waterval is een wandelpad naar boven toe. Een stevige klim, zeker het laatste stuk is vrij stijl. Onderweg zijn er volop uitkijkpunten waar je naar het vallende water kan kijken. Op ongeveer een 1/3 kom je een Alm (eetgelegenheid) tegen en eenmaal de top vd waterval bereikt kun je nog een half uur doorlopen naar de hoogste Alm. Zeker een aanrader!

Een kanttekening, heb niet de illusie dat je de waterval in zijn geheel kunt zien. Je ziet steeds maar delen er van naarmate je hoger het gebied in klimt.

How would you rate this article?

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*