Twee etappes Pieterpad

5
(1)

Met het afgelopen Hemelvaart weekend hebben we weer twee etappes gelopen van het Pieterpad. Venlo naar Swalmen, en van daaruit naar Montfort. Met 23 etappes achter de rug komt de St.Pieter nu langzaam maar zeker in zicht. Venlo naar Swalmen was een overwegend groene route, veel lange brede bospaden waren prettig om te lopen maar het was niet de etappe met de meeste variatie. Door naar Montfort gaf iets meer afleiding door de dorpjes waar je door heen komt maar al met al twee mooie wandeldagen met stralen weer achter de rug.

GPX files zijn te vinden op de download pagina

Venlo naar Swalmen:

Swalmen naar Montfort

How would you rate this article?

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*