Ameland – Hollem

5
(1)

Gisteren was een dagje Ameland. Wij hadden fietsen gehuurd en zijn vanaf de boot naar Hollem gefietst, toen naar Ballem en Nes. In Hollem zijn we afgestapt voor een wandeling over het strand en door de duinen. Een niet al te lange route (5.5km) maar een leuke aanvulling op een dagje fietsen. Deze route start bij Beachclub The Sunset (https://thesunset.nl) en gaat vervolgens over het strand naar de duinen. Je komt langs de bekende Vuurtoren aan de Oranjeweg, en heeft zelfs de nodige bospaadjes. Voor meer informatie en de GPX file klik hier of kijk in het pulldown menu onder “Ameland – Friesland”.

How would you rate this article?

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*