Südwand Hütte Dachstein Gletsjer

5
(1)

De Dachsteingletsjer is een veel bezochte locatie in Oosterijk. Met een gondel wordt je 1000m omhoog gevoerd tot een hoogte van bijna 3000m. Een imposant uitzicht bij lage temperatuur, sneeuw, en een gedurfde hangbrug. Voor wie dat niet leuk vindt of er nog geen genoeg van heeft kan vanaf de kabelbaan vertrek positie een wandeling maken naar de Südwand Hütte, welke zoals de naam al doet vermoeden zich aan de zuidwand van de Dachstein bevindt. Deze wandeling is ca. 4km, en gaat over vrij rotsig terrein. Al met al geen moeilijke wandeling maar vanaf het terras bij de Hütte gezien geeft het een mooi rustig uitzicht.

How would you rate this article?

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*